Tom Holland kehuu tulevaa Uncharted-elokuvaa: ”Kaikkea, mitä toivoin sen olevan”

14.09.2020 09:16 | Muropaketin toimitus

Sonyn ongelmallisesta tuotannosta kärsinyt Uncharted-elokuva näyttäisi viimein etenevän sujuvasti.

Elokuvassa Nathan Drakea näyttelevä Tom Holland paljasti taannoisessa livelähetyksessään elokuvan kuvausten menevän hyvin sekä projektin vastaavan tämän odotuksia pelisarjan filmatisoinnista:

”Kuvaukset etenevät hyvin. Elokuva on kaikkea, mitä toivoin sen olevan. En tiedä, oletteko pelanneet sarjan pelejä, mutta olen niiden suuri fani, ja kaikki menee hyvin”, Holland hehkuttaa.

Näyttelijä paljasti samassa yhteydessä saaneensa kuvausten aikana ison mustelman, mutta vitsaili, ettei hän voisi näyttää ”paljastavalla alueella” olevaa jälkeä, ettei tuotantoa ”suljettaisi”.

Elokuvan kuvaukset ovat kärsineet toistuvista keskeytyksistä, kun projektista ovat lähteneet niin näyttelijät kuin ohjaajatkin. Tällä hetkellä tuotantoon on kiinnitetty muun muassa Venomin ohjannut Ruben Fleischer projektin seitsemänneksi ohjaajaksi, ja Hollandin lisäksi elokuvassa nähdään Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali ja Tati Gabrielle.

Wahlberg oli projektin alkuaikoina kiinnitetty nimikkosankari Nathan Draken rooliin, mutta viivästysten myötä hänet nähdään tulevassa toimintaelokuvassa päähenkilön mentori Sullyna.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tom Holland (@tomholland2013) jakama julkaisu