TOP 10: Näitä alle 15 euroa maksavia pelejä suosittelemme PS Storen alennusmyynneistä

18.05.2020 20:28 | Muropaketin toimitus

PlayStation Storessa on tällä hetkellä käynnissä laajat alennusmyynnit, joista voi hankkia pelejä myös pienellä budjetilla. Keräsimme kokoon parhaat pelit, jotka maksavat tällä hetkellä alle 15 euroa. 

1. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY – 14,95€

The Witcher 3: Wild Hunt on yksi kaikkien aikojen kehutuimmista roolipeleistä. Jos Geraltin seikkailut eivät vielä löydy omasta pelikokoelmasta, kannattaa peli napata ehdottomasti talteen. Peliin ja sen lisäosiin on helppo upottaa jopa satoja tunteja, joten 14,95 eurolle saa varmasti vastinetta.

Linkki tarjoukseen

LUE MYÖS: Arvostelu: The Witcher 3 Wild Hunt on yksi kaikkien aikojen parhaista roolipeleistä

2. Undertale – 8,95€

Indiepeli Undertalen omintakeinen tarina ja erikoinen pelimekaniikka on kerännyt ympärilleen laajan joukon faneja internetissä. Peli kannattaa ehdottomasti kokea, mutta siitä ei kannata lukea spoilereita etukäteen, jotta tarjolla olevat yllätykset eivät mene pilalle.

Linkki tarjoukseen

3. Little Nightmares Complete Edition – 5,99€

Little Nightmares on omintakeista kauhua tarjoava tasoloikka, joka keräsi runsaasti kiitosta muutaman vuoden takaisessa Muropaketin arviossa. Complete Edition sisältää myös kaikki pelin lisäosat.

Linkki tarjoukseen

LUE MYÖSArvostelu: Little Nightmares on ainutlaatuinen kauhutarina ja kevään ykköspelejä

4. The Crew 2 – 14,95€

Vauhdin hurmaa kaipaaville pelaajille The Crew 2 tarjoaa hurjastelua niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Pelistä löytyy nimittäin pelkkien autojen lisäksi myös muun muassa moottoripyöriä, veneitä ja lentokoneita sekä lähes loputtomasti kisoja, joissa omat ajotaidot voi laittaa testiin.

Linkki tarjoukseen

LUE MYÖS: The Crew 2 tarjoaa monipuolista mutta yksinäistä moottoriurheilua

5. LIMBO and INSIDE Bundle – 7,95€

Playdeadin Limbo ja Inside kuuluvat viime vuosikymmenen kehutuimpiin indiepeleihin, eikä syyttä. Molempien pelien tunnelma on kerrassaan loistava. Jos pelit eivät jo löydy kokoelmasta, on 7,95 euron yhteispaketti lähes pakko-ostos.

Linkki tarjoukseen

LUE MYÖS: Arvostelu: Limbo ja Inside ovat maineensa veroisia loistopelejä

6. Kerbal Space Program Enhanced Edition – 12,95€

Avaruudesta ja raketeista kiinnostuneille Kerbal Space Program on paitsi hauska, myös opettavainen simulaattori, jossa Kerbalit yritetään ampua kotitekoisten rakettien avulla ulkoavaruuteen.

Linkki tarjoukseen

7. Assassin’s Creed IV: Black Flag – 5,95€

Merille vievää Assassin’s Creed IV: Black Flagia pidetään fanien keskuudessa yhtenä parhaista Assassin’s Creed -peleistä. Vaikka pelillä on jo jonkin verran ikää, viihdyttää se varmasti edelleen.

Linkki tarjoukseen

LUE MYÖS: Arvostelu: Assassin’s Creed IV: Black Flag on mainio merirosvoseikkailu

8. The Long Dark – 10,95€

Erämaan keskelle vievään selviytymispeli The Long Dark on koukuttava ja hyytävä seikkailu, johon voi upottaa hurjan määrän pelitunteja. Maailmassa ei ole zombeja, vaan mies ottaa vain mittaa karusta luonnosta.

Linkki tarjoukseen

9. Rayman Legends – 9,95€

Rayman Legends on loistava viiden tähden tasoloikka, jota voi pelata myös yhdessä ystävien kanssa. Piirretyn graafisen tyylin vuoksi muutaman vuoden takainen Rayman Legends näyttää edelleen tuoreelta ja myös pelimekaniikat ovat hyvin korkeatasoiset.

Linkki tarjoukseen

LUE MYÖS: Arvostelu: Rayman Legends on yksi kaikkien aikojen parhaista tasoloikista

10. A Way Out – 8,95€

Vankilapaosta kertova A Way Out on elokuvamainen toimintapeli.  Kahden pelaajan trillerikokemus sopii valtaosin myös kokemattomille pelaajille.

Linkki tarjoukseen

LUE MYÖS: Arvostelu: A Way Out on viihdyttävä vankilapeli, joka lässähtää GTA V -klooniksi vasta lopussa