UUSIMMAT

TOP 10: Vuonna 2019 on julkaistu jo aivan tolkuttoman huonoja pelejä – Älä haaskaa näihin aikaasi tai rahaasi

22.06.2019 10:00 | Muropaketin toimitus

Kauhupeli The Padre ja selviytymispeli DayZ:n PS4-käännös ovat alkuvuoden kehnoimpia pelijulkaisuja.

Eilen julkaisimme TOP10-listan vuoden tähän mennessä parhaista peleistä. Tänään on kuitenkin aika hieman toisenlaiselle listalle.

Vuoden 2019 aikana on nimittäin ehditty julkaista jo melkoisia pelinturjakkeita, joiden parissa ei kannata paljon aikaansa tuhlata. Kokosimme alle 10 kuluneen vuoden aikana arvostelemaamme peliä, jotka ovat saaneet heikoimmat arvosanat.

1. The Padre on yksi historian huonoimmista kauhupeleistä – Arvosana jää väkisinkin puoleen tähteen

”Kokonaisuudessaan The Padre on erittäin turhauttava kokemus. Sen pulmat ovat pitkälti hyvin epäloogisia, kamppailu heikosti toteutettua eikä se edes näytä hyvältä. Ehkä parasta The Padressa on pelihahmon B-luokan ääninäyttely, jossa mikrofoniin on öristy vuorosanoja matalalla kurkkuäänellä.”

2. Left Alive on alkuvuoden hirveimpiä pelejä – Niin surkea esitys Square Enixiltä, ettei se edes naurata

”Left Alivesta on lähes mahdotonta keksiä mitään hyvää sanottavaa. Paras selviytymisneuvo onkin kiertää Left Alive mahdollisimman kaukaa.”

3. Zanki Zero: Last Beginning on rpg-peli, jonka alku lupaa paljon – ja loppu on silkkaa tuskaa

”Zanki Zero: Last Beginning on tarinallisesti lupaava visual novel -ropeilu, jonka tekninen puoli olisi mielestäni kaivannut paitsi enemmän viilailua myös enemmän lajityypilleen soveltuvampaa pelimekaniikkaa realiaikaisen touhottamisen sijaan.”

4. Alien: Blackoutissa hyvä idea on pilattu surkealla toteutuksella – Mobiilikauhu ei paljoa pelota

”Alien: Blackout on aivan liian lyhyt suhteessa sen 5,49 euron hintalappuun. Toisaalta peli ei ole kovin viihdyttävä, joten tavallaan on helpotus, ettei se kestä paria tuntia kauempaa.”

5. One Piece: World Seeker on surkea peli, mutta yksi vahvuus siltä löytyy

”Kokonaisuus olisi saattanut toimia paremmin vaikkapa animaatioleffan muodossa. Itseään toistavilla tehtävillä ja yksitoikkoisella taistelujärjestelmällä kyyditettyä One Piece: World Seekeria on hyvin hankala suositella edes sarjan kovimmille faneille.”

6. PlayStation 4:n DayZ on ruma ja ankea selviytymispeli, jolle pitäisi omistaa koko elämänsä

”Suoraan sanottuna DayZ:sta on todella vaikea innostua. Seitsemän pelitunnin aikana aloin vasta oppia perusteita, ja pelille täytyy selvästi uhrata paljon aikaa, jotta siinä alkaisi menestyä. Mikään kokemuksessa ei kuitenkaan innosta jatkamaan.”

7. The Spy Who Shrunk Me on ankea hiiviskelypeli, josta ei ole uudeksi My Summer Cariksi

”The Spy Who Shrunk Me ei verota kuvetta liiaksi alle kympin pyyntihinnalla, mutta vaikea peliä on silti suositella kenellekään. Se on mauton, hajuton ja kaikin puolin nopeasti kyhätyltä rahastukselta vaikuttava peli, jossa ei ole mitään originellia.”

8. Robottien valtaama 1980-luvun Ruotsi – Generation Zero -pelin hieno idea pilattiin surkealla toteutuksella

”Generation Zero on valtava pettymys. Pelimekaniikkojen keskeneräisyyden ja tekniset ongelmat voisi vielä ymmärtää, mikäli kyse olisi pienen indie-studion kehittämästä Early Access -pelistä. Sen sijaan kyseessä on 34,99 euroa maksava suurehko pelijulkaisu Avalanchen kaltaiselta kokeneelta pelistudiolta.”

9. Conan Unconqueredin huonous saa pelaajassa aikaan barbaarimaista raivoa

”Onnistuneen Conan-pelin kehittäminen on jostain syystä täysin mahdotonta, ainakin jos asialla on oikeudet barbaariin hankkinut norjalainen Funcom. Ennen Conan Unconqueredia se on julkaissut jo kolme muuta myyttisen Hyborian aikoihin sijoittuvaa peliä, jotka ovat järjestelmällisesti olleet piinaavan surkeita esityksiä. Reaaliaikainen strategianapsuttelu Conan Unconquered jatkaa samalla turauttelulinjalla.”

10. Jump Force on kehno peli, jossa mangahahmot hakkaavat toisiaan – ja pelaaja päätään seinään

”Jump Forcea on hyvin vaikea lähteä suosittelemaan – ainakaan täydellä hintalapulla. Edeltäjästään suurehkon harppauksen ottanut taistelujärjestelmä sekä myös saman koneen ääreltä luonnistuva moninpeli jaksavat varmasti viihdyttää hyvässä seurassa illan jos toisenkin. Toimivista kontrolleistaan huolimatta pelin muu kokonaisuus jättää kuitenkin kylmäksi.”

Keskustelu

pitääpä ostaa kaikki pelit kun noin moititaan noita.eiköhän jokainen itse valitse mitä pelaa ja mihin laittaa rahat.

Muropaketin uusimmat