Traileri: Black Panther saapuu kesällä Marvel’s Avengers -peliin, mutta Marvelin tunnetuinta supersankaria saadaan vielä odottaa

19.03.2021 11:15 | Muropaketin toimitus

Marvel’s Avengersin tulevasta laajennuksesta julkaistiin ensimmäinen traileri.

Viime vuonna ilmestynyt Marvel’s Avengers kääntyi eilen viimeinkin PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle. Samaan syssyyn Hawkeye saapui mukaan pelattavaksi hahmoksi ja peliin lisättiin myös Campaign Replay -ominaisuus.

Nyt Crystal Dynamics ja Square Enix ovat tarjonneet esimakua tulevasta. Lähikuukausien pelipäivitysten roadmap on julkaistu, ja nähtävillä on myös kesällä julkaistavan War for Wakanda -laajennuksen traileri. Kuten nimestä saattaa arvata, laajennus tuo peliin Black Pantherin.

LUE MYÖS: Arvostelu | Marvel’s Avengersista ei ole uudeksi Destinyksi, mutta Hulkilla on hauska riehua ja pelillä on hyvätkin hetkensä

Kotaku kertoo kiinnostavaa tietoa myös Spider-Manin kohtalosta Marvel’s Avengers -pelissä. Crystal Dynamicsin mukaan pelattavaa Spider-Mania kehitetään parhaillaan pelin lisähahmoksi, mutta hahmon saapumisesta ei vielä ole tarkempaa tietoa. Alunperin Hämiksen piti saapua peliin jo alkuvuodesta 2021, mutta nyt näyttää siltä, että hahmo saapuu peliin kenties vasta vuoden 2022 puolella.

Lisäksi Kotaku vahvistaa, että Spider-Man on ja pysyy pelin PlayStation-version yksinoikeushahmona. Tämä liittyy tietysti siihen, että Sony omistaa hahmon oikeudet, eikä salli rahasampoaan tuotavan muille alustoille.

Alta näet Black Panther -trailerin sekä lähikuukausien roadmap-kuvan tulevasta lisäsisällöstä.