UUSIMMAT

Traileri: Crash Bandicoot ei ole yksin – myös Sonic ja kumppanit ryhtyvät jälleen karting-kilpailuun toukokuussa

23.04.2019 12:40 | Muropaketin toimitus

Team Sonic Racing tuo Segan pelihahmojen kilpa-ajopelin useille alustoille toukokuussa. Muista karting-peleistä poiketen moninpelissä painotetaan yhteistyötä.

Kesällä julkaistaan Crash Team Racing -pelin odotettu uusintaversio Crash Team Racing Nitro-Fueled. Sitä ennen on kuitenkin luvassa myös toinen karting-peli, joka sekin ilmestyy useille alustoille.

Toukokuussa julkaistava Team Sonic Racing jatkaa nimittäin Sonic-ajopelien sarjaa, joka käynnistyi Sonic & Sega All-Stars Racing -pelillä vuonna 2010. Sonic-peleissä ei viime vuosina ole ollut paljon hurraamista, mutta juuri karting-pelit ovat ollet tähän iloinen poikkeus. Lisäksi asialla on jälleen Sumo Digital -pelistudio, joten karting-kilpailut ovat osaavissa käsissä.

Team Sonic Racing sisältää 15 pelihahmoa, jotka kilpailevat karting-radoilla yksin- ja moninpelimoodeissa. Nimensä mukaisesti pelin kerrotaan painottavan moninpelissä tiimityötä, ja pelaajat ottavatkin toisistaan mittaa joukkueissa, eikä voittaminen aina ole vauhdista kiinni.

Team Sonic Racing ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Nintendo Switchille 21. toukokuuta. Alta näet pelin tuoreen trailerin.