Traileri: Hyviä arvosteluja haalinut The Outer Worlds sai jatkoa – synkkä lisäosa vie varjojen maailmaan

10.09.2020 18:59 | Muropaketin toimitus

The Outer Worlds: Peril on Gorgon -laajennus on nyt saatavilla.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon -lisäosa on pelin ensimmäinen laajennus, ja sen voi hankkia yksittäisenä ostoksena, tai Expansion Pass -muodossa. Expansion Pass pitää sisällään uuden lisäosan lisäksi myös toisen laajennuksen, jonka on tarkoitus tulla markkinoille ensi vuoden puolella.

Peril on Gorgon heittää pelaajan tutkimaan Gorgon-nimistä asteroidia, ja sillä sijaitsevaa tutkimuslaitosta, jossa ei kaikki kunnossa. Laitoksessa kehitettiin monia huipputeknologisia edistysaskelia, kunnes tutkimukset lopetettiin äkillisesti.

The Outer Worlds -kehittäjä Obsidian Entertainment -studio on kertonut, että pelitalo halusi laajennuksellaan tuoda roolipeliin tiettyä pulp-kioskikirjallisuuden noir-tunnelmaa. Peril on Gorgon lisää peliin erilaista sisältöä ja uudistuksia, ja esimerkiksi pelihahmon kehitystä ei rajoiteta samalla tapaa kuin aiemmin. Lisäksi pelaajat pääsevät uusien aseiden ja panssareiden kimppuun.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon -lisäosa on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Se julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switchille.

Muropaketin arvostelun mukaan The Outer Worlds on hyvä alku suurelle seikkailulle ja pakkopelattavaa Fallout: New Vegasin faneille.