Uusimmat

Traileri ja kuvia: Tällainen on kahden pelaajan pulmaseikkailu It Takes Two, joka ilmestyy jo alkuvuodesta

11.12.2020 07:21 Muropaketin toimitus

It Takes Two kertoo nukeiksi muuttuneesta pariskunnasta, joka joutuu tekemään yhteistyötä palatakseen takaisin ihmisiksi.

Brothers: A Tale of Two Sons ja A Way Out -peleistä tunnettu Hazelight on paljastanut uuden pelinsä The Game Awards -gaalassa. Ensi keväänä ilmestyvä It Takes Two on edellisen pelin tapaan ainoastaan kaksinpelinä toimiva co-op -seikkailu, joka painottaa yhteistyötä kahden pelaajan välillä.

It Takes Two kertoo pariskunnasta nimeltä Cody ja May, joiden välillä kaikki ei ole kunnossa. Käy kuitenkin niin, että kaksikko huomaa muuttuneensa taianomaisesti nukeiksi, ja he joutuvat yhtäkkiä kohtaamaan haasteita, jotka pakottavat heidät yhteistyöhön.

It Takes Twossa on siis kyse ihmissuhteista, mutta mikään vakava aikuispeli se ei ole. Kyseessä näyttäisi olevan pirteä ja kevytmielinen yhteistyöpeli, joka pitää pelaajat myös varpaillaan. It Takes Twon luvataan nimittäin rikkovan genre-rajoja kohtauksesta toiseen siten, etteivät pelaajat voi tietää mitä on edessä.

Edeltäjänsä A Way Outin tapaan It Takes Two edellyttää aina kaksi pelaajaa, mutta molempien ei tarvitse omistaa peliä. Riittää kun yksi pelaaja on ostanut pelin ja toinen ladannut Friend’s Passin (PC:llä) tai ilmaiskokeilun (konsoleilla). Pelaajien täytyy tosin pelata samalla alustalla, mutta It Takes Twosta pääsee siis nauttimaan kaverin kanssa ilman, että molemmat ostavat peliä.

Arvostelu: A Way Out on viihdyttävä vankilapeli, joka lässähtää GTA V -klooniksi vasta lopussa

It Takes Two ilmestyy PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle 26. maaliskuuta 2021. Alta näet pelin ensimmäiset kuvat ja julkistustrailerin.