Traileri: No Man’s Sky saapuu valonnopeudella PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille – Ilmainen päivitys tuo peliin monia uusia herkkuja

28.10.2020 19:52 | Muropaketin toimitus

No Man’s Sky tulee ilmaisena päivityksenä saataville PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille.

Hello Games on tiedottanut, että se tuo No Man’s Sky -avaruuspelin ilmaiseksi PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille, jos se on aiemmin hankkinut PlayStation 4:lle tai Xbox Onelle. Next Generation -päivitys uudistaa peliä merkittävästi.

Päivityksen myötä planeetat ovat aiempaa enemmän täynnä elämää, ja lisäksi pelaajat pääsevät rakentamaan entistä suurempia ja monipuolisempia tukikohtia. Seuraavalla konsolisukupolvella pelaajat pääsevät nauttimaan 32-hengen moninpelistä, ja pelaaminen onnistuu jatkossa myös 4K-resoluutiolla.

Tärkeimmät uudistukset koskevat esimerkiksi pelin nopeita latausaikoja ja parempaa visuaalista otetta. No Man’s Sky tukee PlayStation 5:n DualSense-ohjainta, ja PlayStation 4:lle julkaistu PSVR-peli toimii myös PlayStation 5:llä. Päivitys tulee saataville, kun PlayStation 5 ja Xbox Series -konsolit saapuvat markkinoille.

Muropaketin uusimmat