UUSIMMAT

Traileri: Tämä ilmainen Plague Inc -lisäosa kääntää peliasetelman päälaelleen: Nyt voi kokeilla, kuinka vaikeaa on päihittää pandemia

01.02.2021 17:01 | Muropaketin toimitus

Plague Inc -lisäosa on ilmaiseksi tarjolla siihen asti, kunnes pandemia on selätetty.

Plague Inc: Evolved -pelin lisäosa The Cure on ilmaisjakelussa Steamissä siihen asti, kunnes Covid-pandemia on päihitetty. Vaikka lisäosa on ilmainen, vaatii se toimiakseen maksullisen pelin.

The Cure laittaa pelaajat käyttämään erilaisia resursseja, jotta testauskapasitettia saadaan nostettua, tekemään kasvomaskien käytöstä pakollista, sulkemaan kokonaisten maiden rajoja ja tutkimaan kokeellisia hoitomuotoja. Lisäosaa on kehitetty yhteistyössä Maailman terveysjärjestön asiantuntijoiden kanssa.

Plague Inc tuli saataville kahdeksan vuotta sitten, ja se on isobritannialaisen Ndemic Creations -studion käsialaa. Peli on reaaliaikainen strategiasimulaattori, jossa luodaan taudinaiheuttaja, ja päämääränä on saada koko maailma tuhottua. Plague Inc oli jo ennestään suosittu peli, ja pandemia teki siitä entistä tunnetumman. Plague Inc on ladattu eri alustoille jopa yli 85 miljoonaa kertaa, ja peli on saatavilla PC:n lisäksi mobiilialustoille.

Kehittäjät muistuttavat, että Plague Inc on peli, eikä tieteellinen malli. Lisäosasta kertoo Eurogamer-sivusto.

Muropaketin uusimmat