UUSIMMAT

Treyarch otti opikseen beta-testistä: Black Ops 4:n parjattua luotiliiviä päivitetään tuntuvasti

20.08.2018 13:13 | Muropaketin toimitus

Treyarch Studios on kertonut tarkemmin, mitä kehittäjät oppivat Call of Duty: Black Ops 4:n beta-testistä.

Lokakuussa ilmestyvästä Call of Duty: Black Ops 4:stä järjestettiin äskettäin kaksi viikonlopun mittaista beta-testiä, jotka olivat avoimia pelin ennakkotilanneille. Testissä tuli esiin useita ongelmia, ja kuten aiemmin kerroimme, erityisesti pelin uusi luotiliivi herätti runsaasti kritiikkiä. Monet pelaajat kokivat, että uuden Gear-kategorian body armor -varuste oli yksinkertaisesti liian ylivoimainen.

Kehittäjästudio Treyarch on nyt kertonut tarkemmin, mitä kaikkea he oppivat beta-testistä ja millaisia muutoksia peliin on luvassa. Kuten Game Informer raportoi, on studio julkaissut Redditissä massiivisen listan tulevista päivityksistä, ja listalla on mukana myös body armor -päivitys.

Treyarch tulee muuttamaan tapaa, jolla luotiliivi vähentää vahinkoa, ja jatkossa räjähteiden pitäisi myös hajottaa liivi. Lisäksi luotiliiviä tullaan ylipäätään heikentämään, ja varustetta käyttävän vihollisen kukistamisesta palkitaan 25 pisteen bonuksella.

Studio tulee tekemään monia muitakin päivityksiä peliin. Jatkossa esimerkiksi Fog of War toimii eri tavalla mini-kartalla, ja lopullisessa pelissä voi hengestään päästyään nähdä, millaisella varustuksella vastustaja oli liikkeellä.

Call of Duty: Black Ops 4 ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 12. lokakuuta. Pelistä järjestetään syyskuun alussa myös uusi beta-testi, jossa päästään kokeilemaan odotettu battle royale -moodia.