Uusimmat

Trine 4: The Nightmare Princestä julkaistiin pelimekaniikkoja valottava video

02.10.2019 09:25 Muropaketin toimitus

Suomalainen Frozenbyte on julkistanut Trine 4: Nightmare Princestä kahdeksan minuutin edestä uutta pelikuvaa. Peli itsessään julkaistaan lokakuun kahdeksantena päivänä. 

Trine-sarja tarjoaa perinteisesti älypulmia ja hauskaa yksin, tai yhdessä kaverin kanssa pelattavaa seikkailua. Trine perustuu velhon, varkaan ja ritarin yhteispeliin. Sarjan neljäs osa vie pelaajat takaisin ensimmäisestä ja toisesta osasta tuttuun 2,5D-kuvakulmaan.

Trine 4: Nightmare Princessä kolmikko lähtee pelastamaan karannutta prinssiä, mutta kesken matkan retki saa yllättävän käänteen, ja muuttuu kertaheitolla paljon monimutkaisemmaksi. Peli julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle sekä Nintendo Switchille lokakuun kahdeksantena päivänä.

Muropaketin ensituntumat Trine 4: Nightmare Princesta voi lukea täältä. Kuvailimme pelikokemusta näin: ”Kokonaisuudessaan Trine 4: The Nightmare Princestä jäi käteen positiivinen ensivaikutelma ja demon päättymisen kohdalla peliohjainta ei olisi halunnut vielä laskea kädestään.”