Uusimmat

Tuleeko sieltä Diablo 4 vai Overwatch 2? BlizzConista odotetaan suuria paljastuksia

24.10.2019 07:30 Muropaketin toimitus

Blizzardin pelitapahtumassa luvataan tuhdisti ohjelmaa uusista julkaisuista. Mutta mitä onkaan luvassa?

Blizzard Entertainmentin vuosittainen fanitapahtuma BlizzCon järjestetään jälleen ensi viikolla Kalifornian Anaheimissa, ja tänä vuonna yhtiöltä odotetaan suuria julkistuksia. VG24/7 kertoo nimittäin, että kaksipäiväisen tapahtuman päälavalle on virallisessa ohjelmassa merkitty peräti kuusi 45 minuutin tapahtumaa nimikkeellä ”Coming Soon”, eli ”tulossa pian”.

Uusille julkaisuille annetaan siis tapahtumassa erittäin paljon tilaa molempina päivinä, mikä vihjaisi suurien julkistusten suuntaan. Yhtiöllä tiedetään olevan tekeillä ainakin useita Diablo-pelisarjaan liittyviä projekteja, ja Diablo 4:stä liikkui aivan äskettäin uusi vuoto, joten sen julkistusta voisi odottaa suurella todennäköisyydellä.

Luvassa voi kuitenkin olla myös uusia mobiilipelijulkistuksia. Jo viime vuonna raportoitiin, että Blizzard olisi laittanut ”parhaat pelikehittäjänsä” mobiilipelien pariin.

VG24/7:n mukaan huhut viittaavat myös mahdollisten Overwatch- ja World of Warcraft -julkistusten suuntaan. Emme voi kuitenkaan muuta kuin odottaa BlizzConin tulevia paljastuksia.

BlizzCon järjestetään 1.-2. marraskuuta.

Muropaketin uusimmat