Tuleva D.R.O.N.E-räiskintä aikoo näyttää, millaiseen grafiikkaloistoon UNITY-pelimoottori kykenee

01.08.2017 10:35 | Muropaketin toimitus

Tuleva D.R.O.N.E on UNITY-pelimoottorille rakennettu scifi-räiskintä, jossa pelaajat sotivat ohjaamiensa dronejen avulla.

Five Studios Interactiven kehittämä D.R.O.N.E on scifi-ympäristöön sijoittuva areenaräiskintä, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan ilmojen herruudesta lentävien neliroottoristen merkeissä. UNITY-pelimoottorille rakennettu D.R.O.N.E pyrkii olemaan myös graafisesti vaikuttava, ja uuden trailerin perusteella Five Studios Interactive onkin onnistunut venyttämään UNITY:n mahdollisuudet kokonaan uudelle tasolle.

Pelin kotisivujen mukaan D.R.O.N.E sisältää muun muassa realistista kasvillisuutta, dynaamisen yö/päivä-rytmin, tuhoutuvia objekteja, sekä tietysti paljon lasersäteitä ja erilaisia droneja. Myös kaikki dronejen osat ovat erikseen tuhottavissa ja vahingoittuneet osat vaikuttavat koptereiden lento-ominaisuuksiin. Droneihin voi myös lisätä taistelua helpottavia lisävarusteita, kuten tutkia ja suojia.

D.R.O.N.E on pelattavissa sekä ensimmäisestä että kolmannesta kamerakulmasta. Ominaisuuksilleen uskollisena kamerakulmiinkin liittyy oma jipponsa – ensimmäinen kamerakulma on eräs dronen tuhottavista osista, siinä missä kolmas kamerakulma on dronen perässä lentävä pikkudrone, joka on niin ikään tuhottavissa.

Peliä kehitetään tällä hetkellä PC:lle, mutta sen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.