UUSIMMAT

Tuleva kauniilla pikseligrafiikalla toteutettu The Messenger on tribuutti Ninja Gaidenille

08.01.2018 16:13 | Muropaketin toimitus

Sabotage Studio on julkistanut The Messenger -nimisen kauniilla pikseligrafiikalla toteutetun tasohyppelyn. Kehittäjien mukaan peli on tribuutti Ninja Gaidenin kaltaisille 8 ja 16 -bittisille videopeleille.

Sabotage Studio -niminen indiestudio on julkistanut The Messenger -nimisen toimintatasoloikkapelin. Kehittäjien mukaan The Messengerin on tarkoitus olla tribuutti Ninja Gaidenin tapaisille 8 ja 16 -bittisille videopeleille ja se soveltuukin erityisen hyvin nostalgian nälkäisille pelaajille.

The Messengerissä pelaaja ottaa nuoren ninjan roolin, jonka tehtäväksi on annettu puolustaa tärkeää kääröä pelimaailman demoneilta ja muilta vihollisilta. The Messenger sisältää kuitenkin ovelan jipon, sillä kesken kaiken pelimaailma muuttuu 8-bittisestä tasohyppelystä 16-bittiseksi Metroidvania-genren edustajaksi.

Kauniilla pikseligrafiikalla koristeltu peli soveltuu hyvin myös pikapelaajille sekä streamaajille. The Messenger saapuu PC:lle ja konsoleille kuluvan vuoden aikana, mutta sen tarkasta julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa. Pelin kehittäjien pidemmän haastattelun voi lukea Polygonista.