Uusimmat

Tuleva toimintarope Dolmen on huima yhdistelmä Dark Soulsia, Lovecraftia ja scifiä

18.04.2018 09:30 Muropaketin toimitus

Kickstarterissa rahoitusta etsivä toimintaroolipeli Dolmen lupaa tummanpuhuvaa scifi-seikkailua vieraan planeetan vihamielisessä ympäristössä.

Massive Work Studiosin parhaillaan kehittämä Dolmen on peli, jota Souls-sarjan ja Bloodbornen (2015) ystävien kannattaa pitää tarkasti silmällä. Pelin kuvaillaan nimittäin olevan ”SoulsBornen innoittama kauhutoimintaroolipeli”, ja se näyttää ensimmäisellä trailerillaan todella vaikuttavalta.

Dolmenin kehitysbudjettia kerätään parhaillaan Kickstarterissa, jossa peli on kymmenessä päivässä saanut kokoon jo yli 26 000 dollaria, eli vajaan kolmasosan vaatimattomasta tavoitteestaan. Pelin kerrotaan yhdistelevän tieteisfiktiota ja kosmista kauhua, sitä kuvaillaan näin:

”Dolmen on kolmannen persoonan toimintapeli RPG-elementeillä, mutta Lovecraft-henkisellä tarinalla, joka kutsuu pelaajat selvittämään, mitä on universumin synkimmän salaisuuden takana.”

Dolmenia kehitetään PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja mikäli rahoitusta saadaan tarpeeksi, aikoo studio kääntää sen myös Nintendo Switchille. Jos Kickstarter-keräyksellä saadaan budjetti kokoon, ilmestyy Dolmen ensi vuonna.

Alta näet pelin trailerin ja Kickstarter-esittelyn.