Tulevan Call of Dutyn hämmentävin ominaisuus: rannekellossa asuva Tamagotchi, joka elää pelaajan tapoista

09.08.2019 14:20 | Muropaketin toimitus

Tamagunchi on Call of Duty: Modern Warfaren huvittava virtuaalilemmikki, joka nälkiintyy ja kuolee, jos pelaaja ei pärjää tarpeeksi hyvin.

Aiemmin kerroimme, että tulevassa Call of Duty: Modern Warfaressa pelihahmoilla on rannekellot, jotka näyttävät kaiken lisäksi oikeaa aikaa. Nyt tuore haastattelu paljastaa, että kelloilla on monia muitakin ominaisuuksia.

Kuten Game Informer kertoo, voi pelaaja elättää rannekellossaan jopa virtuaalilemmikkiä. Tamagunchiksi kutsuttu otus toimii moninpelissä ja yhteistyömoodi Spec Opsissa, ja sitä ruokitaan kerryttämällä tappoja.

Infinity Ward -studion Joel Emslie kertoo haastattelussa, että oikeiden Tamagotchien tapaan Tamagunchi kuoriutuu munasta, sitä pitää elättää, ja se ilmoittaa riemukkaasti kun pelaaja saa aikaan tappoputkia. Jos taas pelaajalla ei mene tarpeeksi hyvin, voi Tamagunchi hermostua ja lopulta jopa kuolla nälkään.

Humoristinen Tamagunchi ei varmasti ole kaikkien mieleen, mutta ei huolta: virtuaalilemmikin voi myös laittaa kokonaan pois päältä.

Call of Duty: Modern Warfare ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 25. lokakuuta.