UUSIMMAT

Tulevassa Avowed-toimintaropessa suurempi maailma kuin Skyrimissa, väittää tuore vuoto

28.07.2020 09:08 | Muropaketin toimitus

Obsidian Entertainmentin äskettäin julkistettu toimintaroolipeli tarjoaa valtavasti pelattavaa.

Xboxin viime viikkoisessa pelistreamissa esiteltiin ensi kertaa Fallout: New Vegasista ja The Outer Worldsista tunnetun Obsidian Entertainmentin tulevaa toimintaroolipeliä. Nyt Pillars of Eternity -peleistä tuttuun fantasiamaailmaan sijoittuvasta open world -pelistä on saatu hieman lisävihjauksia tuoreen vuodon ansiosta.

LUE MYÖS: Haastaja Skyrimille? – Obsidian esitteli tulevan avoimen maailman roolipeli Avowedin

Kuten VG24/7 kertoo, on eräs käyttäjä postannut joukon tietoja pelistä Resetera-foorumille. Vuotajan mukaan Avowed tarjoaa suuremman ja runsaamman pelimaailman, kuin The Elder Scrolls V: Skyrim, johon peliä on verrattu. Pelissä kerrotaan olevan kaksi suurta kaupunkia, sekä erilaisia, erottuvia vyöhykkeitä.

Tämän lisäksi pelissä kerrotaan olevan esimerkiksi reaaliaikainen sääjärjestelmä ja monipuolisesti interaktiivinen maailma. Pelin kerrotaan myös sisältävän erittäin monipuolisen hahmoeditorin.

Koska kyse on pelkästä vuodosta, kannattaa tietoihin suhtautua hieman varauksella. Lisäksi peli on vielä kehitteillä, joten vuotaneetkin yksityiskohdat ehtivät vielä muuttua.

Avowed on kehitteillä PC:lle ja Xbox Series X:lle. Peliä saadaan valitettavasti odottaa vielä pitkään, sillä kehittäjän kiikarissa on julkaisu vuosien 2022 ja 2023 vaihteessa.

Muropaketin uusimmat