Tulevassa Party Crasher Simulatorissa myrkytetään ruokia ja pilataan muidenkin huvit

07.07.2020 08:20 | Muropaketin toimitus

Glob Games Studio on julkistanut Party Crasher Simulatorin, jossa nimensä mukaisesti tunkeudutaan muiden bileisiin ja yritetään tehdä niistä mahdollisimman kehnot.

Pelin kuvauksen mukaan pelaaja kuuluu lukioikäisten porukkaan, jonka tarkoituksena on tehdä juhlimisesta mahdollisimman kamalaa. Pisteitä saa siitä, mitä ankeammat muiden bileistä voi tehdä ja tavoitteisiin kuuluvat esimerkiksi ruuan myrkyttäminen, juomien terästäminen ja vieraiden tyttöystävien kanssa makaaminen.

Party Crasher Simulatorin kehitys on vasta alkutaipaleella ja sen on määrä ilmestyä PC:lle ensi vuoden puolivälissä. Pelistä kaavaillaan myös Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ja Xbox Series X -versioita. Pelin Steam-sivu löytyy täältä.

Trailerin perusteella Party Crasher Simulator saattaa hyvinkin mennä samaan luokkaan Wanking Simulatorin kanssa. Wanking Simulator keräsi Muropaketin arvostelussa historialliset viisi miinustähteä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Wanking Simulator on surkea ”runkkauspeli”, jonka tekijöille selibaatti voisi tehdä hyvää – Vuoden 2020 kammottavin julkaisu on varmasti tässä

Muropaketin uusimmat