Uusimmat

Tunnelmallinen indie-helmi What Remains of Edith Finch on nyt jaossa kokonaan ilmaiseksi

11.01.2019 15:20 Muropaketin toimitus

Hurjan määrän kiitosta kerännyt What Remains of Edith Finch on nyt jaossa kokonaan ilmaiseksi Epic Games Storen kautta.

Epic Games on pyrkinyt herättämään PC-pelaajien kiinnostusta uutta pelikauppaansa kohtaan jakamalla käyttäjille ilmaiseksi hyvin korkealaatuisia indie-pelejä. Vaikeustasostaan ja mustasta huumorista tunnetun Super Meat Boyn jälkeen Epic Games tarjoaa uuteen vuodeen mahdollisuuden hiljentää tahtia tunnelmallisen What Remains of Edith Finchin parissa, jonka voi ladata täältä

Kuten Muropaketin arvostelussa kerroimme, alkaa What Remains of Edith Finchin tarina alkaa, kun 17-vuotias Edith Finch saapuu sukunsa kotitalolle, josta hän on lapsena muuttanut äitinsä kanssa kaupunkiin. Washingtonin osavaltion syrjäseudun metsä on kuin Twin Peaksin maisemista, ja keskellä metsää kohoaa hylätty talo, jossa Finchin suvun sukupolven ovat eläneet – ja kuolleet. Arvostelussa peli keräsi 4,5 tähteä viidestä.

”What Remains of Edith Finchissä on pitkälti kysymys kuolemasta. Edith palaa sukutaloonsa selvittämäänsä totuutta edesmenneistä sukulaisistaan, joista monet ovat kuolleet nuorena ja traagisesti. Pelaajan tehtävänä on ohjastaa vuoroin Edithiä ja vuoroin kunkin tarinan päähenkilöä. Hiljalleen paljastuu myös Edithin oma tarina ja syy hänen paluulleen.”