Tunnettu PlayerUnknown’s Battlegrounds -streamaaja sai bännit älyttömän bugin takia

11.08.2017 09:09 | Muropaketin toimitus | 1

PlayerUnknown’s Battlegroundsia streamannut Steven ”Destiny” Bonnell sai bännit ”hyväksikäytettyään” moninpelistä löytynyttä bugia.

”Tulen saamaan bännit”, ennusti myös League of Legends -pelaajana tunnettu Steven ”Destiny” Bonnell ajaessaan jeepillä talojen sisällä piilotelleiden PlayerUnknown’s Battlegrounds -pelaajien ylitse.

Absurdi tilanne johtui Battlegroundsin uudesta bugista, jossa pelin rakennukset eivät yksinkertaisesti lataa kaikille pelaajille. Tällöin bugin ”uhriksi” jääneet pelaajat voivat ampua ja liikkua näkymättömien rakennusten lävitse, ja kuten alla näkyvä video osoittaa, voivat he myös ajaa rakennusten sisällä olevien vastustajien ylitse jeepillä. Pian ottelun jälkeen Destiny sai kuin saikin ruudulleen ilmoituksen, jonka mukaan hän oli saanut porttikiellon Battlegroundsiin.

Kotakun mukaan tilanne on herättänyt paljon keskustelua Battlegrounds-yhteisön keskuudessa. Battlegroundsin säännöissä lukee, ettei räiskinnästä löytyviä bugeja saisi hyödyntää tahallaan, mikäli ne antavat aiheetonta etua muihin nähden. Toisaalta Destinyn kohtaama bugi on niin valtava, että sitä on vaikea olla hyödyntämättä. Ilman joukkuetovereitaan Destiny ei edes voisi tietää, ketkä vastustajista ovat oikeasti ”suojassa” ja ketkä eivät. Tällöin ainut tapa olla hyödyntämättä bugia olisi pelistä vapaaehtoisesti poistuminen.

Vielä tässä vaiheessa ei tiedetä oliko Destinyn saama porttikielto pysyvä vai ainoastaan tilapäinen. Aiemmin myös suosittu Dr. Disrespect -streamaaja sai porttikiellon Battlegroundsiin tapettuaan joukkuetovereitaan.