Tuntematon pelaaja löysi kaupasta täysin uuden Sonic 2 -pelin yli 20 vuotta sitten lakkautetulle konsolille

30.04.2018 13:10 | Muropaketin toimitus

Yhdysvalloissa myytiin maaliskuussa täysin uusi kappale Sonic the Hedgehog 2 -peliä Segan 1990-luvun alulla myymälle Game Gear -käsikonsolille.

Sega Game Gear oli 1990-luvun käsikonsoli, jonka valmistus lopetettiin jo 21 vuotta sitten. Onkin selvää, että laitetta tuskin löytyy enää kovin monelta, eikä sitä tai sen pelejä ole varmasti pitkään aikaan myyty muualla kuin erittäin hyvin varustetuissa divareissa ja nettihuutokaupoissa.

Tai niinhän sitä luulisi.

Polygon nimittäin kertoo, että Yhdysvalloissa myytiin viime kuussa uusi kappale Game Gearille julkaistua Sonic the Hedgehog 2 -peliä. Tieto on peräisin NPD Groupin analyytikolta Mat Piscatellalta, joka pääsee näkemään tiedot jälleenmyyjien myymistä uusista videopeleistä. Hänen mukaansa kyse ei voi olla käytetyn pelin myynnistä, sillä se ei näkyisi järjestelmässä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka pelin on ostanut ja mistä. Polygonin mukaan yksi mahdollisuus on, että peli on löytynyt Toys R Us -ketjun varastoista. Suuri lelukauppaketju tekee parhaillaan loppuunmyyntiä, jossa sen kaikki omaisuus likvidoidaan. Vaikka kyse olisikin tästä, on silti ihme, että jostakin varaston pohjalta on vielä löytynyt alkuperäinen kappale yli 20 vuotta sitten julkaisusta pelistä.

Alta näet Piscatellan alkuperäisen twiitin asiasta.