UUSIMMAT

Tuore battle royale -palikointi Tetris 99 saattanee laajentua pian uusilla pelitiloilla

18.02.2019 14:10 | Muropaketin toimitus | 1

Viime viikolla Nintendo Switchille julkaistu Tetris 99 toi ikonisen palikkapulmailun battle royale -muottiin soviteltuna. Pelin koodiriveistä tulkitun tiedon mukaan peli näyttäisi saavan pian uutta sisältöä.

Datankaivelija OatmealDome on löytänyt Tetris 99:n tiedostoista viitteitä siitä, että peli laajentumassa uudella sisällöllä tulevan päivityksen yhteydessä. Löydetyn koodin perusteella pelin odottaa saavan kolme pelimuotoa, joihin lukeutuvat kahden pelaajatiimin välisiä mittelöitä lupaileva Team Battle, botteja vastaan pelattava COM Battle sekä Marathon, jossa pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan parhaista pisteistä. Näistä jälkimmäisen odotetaan lisäävän myös uutta kerättävää pelin saavutusjärjestelmään.

Tetris 99 on saatavilla yksinomaan Nintendo Switchille, ja se on ilmainen kaikille pelaajille. Mutta koska peliä pelataan vain netissä, tarvitaan siihen maksullinen Nintendo Online -jäsenyys.

Uutista päivitetty 18.2. klo 19.05: tarkennettu pelin ilmaisuutta.

Keskustelu

Hei,

Huomasin pienen virheen julkaisussa.

"Switch Online -jäsenet saavat pelin itselleen ilmaiseksi."

Kyseinen peli on ilmainen, vaikka et olisi Nintendo Online -jäsen. Maksumuuri tulee siitä, että sitä pelataan vain netissä ja tarvitset siihen sen Nintendo Onlinen jäsenyyden.

Muropaketin uusimmat