Tuore pelitraileri aiheuttaa hämmennystä – pelaaja salakuvaa naisia, ampuu susia ja pelaa koripalloa

23.04.2021 11:30 | Muropaketin toimitus

Äskettäin early access -versiona ilmestyneen Together BnB -pelin traileri herättää valtavasti kysymyksiä.

Destructoid raportoi todennäköisesti vuoden hämmentävimmästä pelitrailerista, josta ei oikeastaan käsitä edes, mistä pelissä on kysymys. Onko tämä häpeilemätöntä tirkistelyä, hotellisimulaattori vai sarjamurhaajan syntykertomus?

Peli on nimeltään Together BnB, ja se ilmestyi aiemmin huhtikuussa Steamissa early access -versiona. Pelihahmo on James, joka saapuu pyörittämään veljensä omistamaa majataloa ja selvittämään veljensä katoamista, ainakin virallisen kuvauksen mukaan.

Pelin trailerilla salakuvataan nuoria naisia suihkussa, yhtäkkiä ollaankin asekaupassa ostamassa kivääriä ja seuraavaksi jo ammutaan susia metsässä. Ja sitten pelataan koripalloa keskellä yötä.

Eräs YouTube-käyttäjä tiivisti trailerin toteamalla: ”Tämä traileri näyttää psykopaatin päivärutiineilta, enkä tiedä onko se tarkoituksellista vai ei.”

Steamissa vain 40 prosenttia pelaajien antamista arvioista on positiivisia, ja useimmat haukkuvat teknistä toteutusta ja ääninäyttelyä. ”Hyvin kömpelö peli, vaikea tietää, mitä tässä pitäisi tehdä”, summaa yksi pelaaja arviossaan.

Alta näet Together BnB -trailerin.