Tuoreen pelin piti olla Shadow of the Colossus -kulttipelin seuraaja, mutta toisin kävi – yksi viime vuoden haukutuimmista turjakkeista

06.01.2022 14:40 | Muropaketin toimitus

Praey for the Gods -seikkailupelistä ei todellakaan tullut esikuviensa veroista julkaisua.

No Matter Studiosin indiepeli Praey for the Gods on niitä projekteja, jotka herättivät huomiota heti julkistuksesta lähtien. Toimintaseikkailu nimittäin näytti erittäin tyylikkäältä ja vaikutti kulkevan rakastetun kulttipeli Shadow of the Colossuksen jalanjäljissä.

Valitettavasti pelistä tuli sitten todellinen floppi. Joulukuussa ilmestynyt peli ei ole saanut juuri mitään huomiota osakseen, eikä ihme, sillä muutamien ilmestyneiden arvostelujen mukaan se on todella huonossa kunnossa. Metacriticissä pelin PS5-version keskiarvo on vain 46, eikä kriitikoilla ole paljon hyvää sanottavaa pelistä.

”Praey for the Gods on Shadow of the Colossuksen innoittama seikkailu, jossa on laiskat kontrollit, häiritsevät selviytymismekaniikat, sekä tuskallisia bugeja, joiden vuoksi sitä on vaikea suositella”, summataan IGN:n arviossa.

Praey for the Gods on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle ja Xbox-konsoleille, mikäli jonkun pelaajan rohkeus riittää kokeilemaan kompuroivaa indiejulkaisua.

LUE MYÖS: Arvostelu: Myös vuoden 2018 Shadow of the Colossus on viiden tähden mestariteos