UUSIMMAT

Tuoreiden pelitrailerien mukaan PlayStation 5 ilmestyy lokakuussa – Uuden vihjeen tarjosi Dirt 5 -ajopeli

17.07.2020 08:15 | Muropaketin toimitus

Lokakuun alussa ilmestyvän Dirt 5:n traileri vihjaa PlayStation 5:n ilmestymispäivästä.

Sony ei ole vieläkään kertonut, milloin PlayStation 5 saapuu markkinoille. Kaksi tuoretta pelitraileria tarjoavat kuitenkin vahvoja vihjeitä ilmestymisajankohdasta.

Jo alkuviikosta kerroimme, että Ubisoftin tuleva open world -toimintapeli Watch Dogs Legion ilmestyy virallisen tiedon mukaan 29. lokakuuta myös PlayStation 5:lle. Nyt puolestaan Dirt 5:n virallisen trailerin alla pelin kerrotaan ilmestyvän ”9. lokakuuta PlayStation 4:lle ja pian sen jälkeen PlayStation 5:lle”. Dirt 5:n uusia ominaisuuksia esittelevä trailerin on kaikenlisäksi jaettu PlayStationin virallisella YouTube-kanavalla.

Yhdessä nämä julkaisutiedot vihjaavat vahvasti siihen suuntaan, että PS5 saapuisi markkinoille lokakuussa. Konsolin valmistuksen kerrotaan myös jo alkaneen, ja Sonylla on tiettävästi tavoitteena valmistaa viisi miljoonaa konsolia ennen syyskuun loppua.

Alta näet Dirt 5:n trailerin. Codemastersin tuleva ajopeli ilmestyy mainittujen alustojen lisäksi myös PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X:lle ja Google Stadialle.

Muropaketin uusimmat