UUSIMMAT

Tuottaja vihjaa Tomb Raider -pelien tulevaisuudesta – Jatkuuko Lara Croftin seikkailu seuraavan sukupolven konsoleilla?

17.04.2019 13:00 | Muropaketin toimitus

Tomb Raider -tuottaja Jonathan Dahan kommentoi sarjan tulevia pelejä, muttei voi paljastaa mitään virallista.

Shadow of the Tomb Raider ilmestyi viime syksynä ja toi päätökseen Crystal Dynamicsin ja Eidos Montrealin uuden Tomb Raider -pelien trilogian. Kuten arvata saattaa, eivät Lara Croftin seikkailut ole kuitenkaan ohitse.

”Olisin erittäin yllättänyt, jos emme näkisi lisää niitä”, kommentoi pelisarjan tuottaja Jonathan Dahan uudessa haastattelussa GameSpotin mukaan.  ”Emme voi sanoa mitään siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta olisin yllättynyt, jos emme kuulisi enää sarjasta.”

GameSpotin mukaan Dahan toteaa myös olevansa innostunut ”seuraavista teknologisista edistyksistä”. Kun Sony on tiettävästi julkaisemassa PlayStation 5:n ja Microsoftin huhutaan paljastavan uuden Xbox-konsolinsa E3-messuilla, voi tämän tulkita vihjaukseksi seuraavan sukupolven pelikonsoleista.

Koska yhdeksäs konsolisukupolvi on siis aivan nurkan takana, ja Tomb Raider -sarjan pääpelien välillä on yleensä kulunut 2-3 vuotta aikaa, näyttää hyvin mahdolliselta, että Lara Croftin seikkailut jatkuvat vasta uusilla konsoleilla. Uutta peliä saadaan joka tapauksessa varmasti odottaa ainakin pari vuotta.

Alkuviikosta kerroimme, että myös seuraava Tomb Raider -elokuva on kuin onkin tekeillä. Ei siis kannata turhaan huolehtia suositun pelisarjan jatkosta.

Muropaketin uusimmat