UUSIMMAT

Twitch-käyttäjä uhkasi 15 000 hengen pelitapahtumaa joukkosurmalla

12.03.2018 10:30 | Muropaketin toimitus


Twitch-käyttäjä uhkasi Evolution Champion Series -pelitapahtumaa joukkosurmalla. Tapahtuman järjestäjät ilmoittivat asiasta FBI:lle.

Yhdysvaltain hiljattaiset joukkoampumiset ovat herättäneet runsaasti keskustelua ja nostaneet varmasti turvatoimia monissa massatapahtumissa. Nyt kamppailupeleihin keskittyvä Evolution Champion Series -tapahtuma (EVO) on joutunut tekemään rikosilmoituksen tapahtumaa kohtaan tehdystä uhkauksesta.

Kuten Game Informer kertoo, on muuan Twitch-käyttäjä uhannut elokuussa järjestettävää EVO 2018 -tapahtumaa joukkoampumisella. Uhkaus on otettu erittäin vakavasti, ja tapahtuman pääjärjestäjä Joey Cuellar kertookin alla olevassa twiitissä, että tapauksesta on tehty ilmoitus FBI:lle.

Jos kyseessä siis oli vain huono vitsi, tulee uhkauksen tehnyt Twitch-käyttäjä pian oppimaan käytöstapoja kantapään kautta. Kuten alkuvuodesta raportoimamme kanadalaisen Twitch-spammerin tapaus osoitti, voi striimauspalvelu tarvittaessa ryhtyä tosissaan ja virkavallan avustuksella jäljittämään käyttäjiään.

Kolmipäiväinen EVO-finaali on valtava tapahtuma, joka kokoaa peräti 15 000 henkeä samaan paikkaan. Myös tästä syystä kannattaa tapahtumaa kohtaan tehty uhkaus ottaa hyvin vakavasti.

EVO 2018 -finaali järjestetään 3.-5. elokuuta, ja kilpailussa mitellään muun muassa Injustice 2, Tekken 7 ja Super Smash Bros. for Wii U -peleissä. Tapahtuman trailerin näet alta, ja lisätietoja löytyy Evolution Champion Seriesin sivuilta.