UUSIMMAT

Twitchin katsojaennätykset rikkoontuivat moninkertaisesti – espanjalaisen striimaajan 2,4 miljoonaa samanaikaista katsojaa jätti suositun Ninjan nielemään pölyä

13.01.2021 10:16 | Muropaketin toimitus

Twitch-striimaaja TheGrefg on rikkonut juuri Twitchin samanaikaisen katsojaennätyksen moninkertaisesti.

Espanjalainen TheGrefg onnistui keräämään striimiinsä toissa päivänä huikeat 2,47 miljoonaa katsojaa, kun tämä seurasi oman Fortnite-pukunsa paljastusta suorana. Twitcher Tracker -analytiikkasivun mukaan kyseessä on kaikkien aikojen suurin yhtä kanavaa samanaikaisesti katsovien määrä, ja liki kolme kertaa suurempi kuin aiemman ennätyksen haltijan.

Itse asiassa ainoat yli miljoonan samanaikaisen katsojan lukemiin päässeet kanavat ovat olleet Eleague TV ja PlayStation. Sen sijaan huippusuosittu Tyler ”Ninja” Blevins, joka on listan toiseksi katsotuin yksittäinen henkilö, on oikeasti vasta listalla sijalla 7. vajaan 617 000 samanaikaisen katsojan määrällään.

TheGrefgillä on kaikkinensa 6,23 miljoonaa seuraajaa ja keskimäärin 87 000 katsojaa jokaisella lähetyksellään. Vastaavasti Ninjalla on 16,5 miljoonaa seuraajaa ja keskimäärin 11 000 katsojaa.