UUSIMMAT

Ubisoft esitteli odotetusti Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointin

10.05.2019 12:45 | Muropaketin toimitus

Ubisoft on julkistanut virallisesti seuraavan Tom Clancy’s pelin. Ghost Recon Breakpoint on jatko-osa Ghost Recon Wildlandsille ja se seuraa Nomad-nimistä taistelijaa.

Breakpointin taustatarinassa Yhdysvaltojen armeija tutkii Tyynellä valtamerellä sijaitsevalta kuvitteelliselta Auroan saarelta peräisin olevaa outo signaalia. Sen lähteeksi paljastuu teknologiamiljonääri Jace Skellin tutkimuslaitos.

Kun armeija lähtee tutkimaan tapausta lähemmin, ammutaan Ghost Recon -erikoisryhmää kuljettanut helikopteri alas Wildlandsin operaatio Oraclesta tutun Cole D. Walkerin toimesta. Breakpointissa aiemmin Ghost Recon -sotilaana toiminut Walker on kääntänyt takkinsa ja johtaa nyt Wolves-nimistä muista Ghost Recon -pettureista muodostuvaa ryhmää jotka ovat kaapanneet Skellin tutkimuslaitoksen omaan käyttöönsä.

Vain Nomad (ja co-op-tilassa muutama tämän taistelutoveri) selviävät helikopterin maahansyöksystä. Tästä alkaa tehtävä, jossa pelaajan täytyy pysäyttää Wolves-ryhmä ja suojella maailmaa tämän aikeilta.

Auroan pelialue muodostuu muun muassa vuorista ja suoalueista. Pelissä ympäristöllä on merkitys, ja esimerkiksi vuoren kiipeäminen on oikeasti raskasta, mikä verottaa pelaajan taistelukykyä.

Breakpoint muodostuu yksinpelistä, co-opista ja PvP-moninpelistä. Pelihahmon progressio jakautuu kaikkien näiden välillä automaattisesti. Mukana on myös uutta loppupään sisältöä, kuten raideja. Kuten aiempi vuoto ennusti, ilmestyy PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle lokakuun neljäntenä päivänä.