UUSIMMAT

Ubisoft ja id Software saattavat luoda pelejä Googlen huhutulle konsolille

15.03.2019 17:11 | Muropaketin toimitus

Googlen epäillään julkistavan uuden pelikonsolin ensi viikon Game Developers Conferencessa. Google on paljastanut, että se tuo tapahtumassa lavalle Ubisoftin ja id Softwaren edustajia.

Tämän vuoden Game Developers Conferencessa saatetaan kuulla todella kovia uutisia, jos Google esittelee siellä sen omaa pelikonsolia. Siitä on vihjailtu jo pitkään, ja puheille antaa uutta pontta se, että Google on tuomassa GDC-tilaisuuteen pelikehittäjiä eri studioista.

Googlen kehittäjien virallinen Twitter-tili on laulanut, että teknologiajätin tilaisuuteen osallistuu Ubisoftin ja id Softwaren lisäksi Uncharted-kehittäjä Amy Henning. Lisäväriä tapahtumaan tuo Tomb Raider -peleistä tuttu Crystal Dynamics.

Aiemmin Google on vahvistanut, että sen varajohtajaksi on palkattu Ubisoftilla ja Electronic Artsilla työskennellyt Jade Raymond, muistuttaa Game Rant.

Pelialan isojen tekijöiden kanssa touhuaminen antaa ymmärtää, että Google aikoo paljastaa jotain pelaamiseen liittyvää, joka saattaa hyvinkin olla Microsoftin ja Sonyn haastava uusi pelikonsoli.

Muropaketin uusimmat