Mitä Assassin’s Creedille tapahtuu seuraavaksi? Ubisoft julkisti valtavat suunnitelmansa

25.04.2021 12:08 | Muropaketin toimitus

Ubisoft on paljastanut laajentavansa Assassin’s Creed -universumia entisestään ja julkisti useita uusia projekteja.

Yksikään näistä ei ole kuitenkaan uusi peli, vaan sen sijaan studio on kotisivujen mukaan aikeissa levittää Assassin’s Creed -brändiä eteenpäin uusin kirjoin, podcastein ja sarjakuvin.

Uudet projektit on jaettu kolmeen eri kategoriaan: peleihin perustuviin klassikoihin, tuttuihin hahmoihin perustuviin kronikoihin sekä täysin uusia maailmoja ja hahmoja esitteleviin originaaleihin. Luotuja sarjakuvia, romaaneja ja näyteltyjä podcast-draamoja julkaistaan Aconyte Booksin, Dark Horsen ja VIZ Median kautta.

Julkistetuista projekteista paljastettiin muun muassa nuorille aikuisille suunnattu uusi kirjasarja Assassin’s Creed Fragments, joka avataan kolmella opuksella. Nämä sijoittuvat 1800-luvun Japaniin, 1200-luvun Skotlantiin ja 1600-luvun Ranskaan. Assassin’s Creed: Blade of Shao Jun on puolestaan Assassin’s Creed Chronicles: Chinassa nähdyn hahmon pohjalta tehtävä mangasarja.

Pelisarja on aiemminkin tuotu videopelien ulkopuolelle muun muassa vuonna 2017 julkaistulla Michael Fassbenderin tähdittämällä elokuvalla sekä sarjakuvilla.