UUSIMMAT

Ubisoft lupailee suuria seuraavalle tilikaudelleen: Luvassa ainakin kolme tai neljä ison budjetin peliä

15.02.2019 18:00 | Muropaketin toimitus

Ubisoft on kertonut julkaisusuunnitelmistaan seuraavan tilikauden varalle, joka ajoittuu huhtikuusta 2019 aina vuoden 2020 maaliskuun lopulle.

Ubisoftin mukaan pelijätti on aikeissa julkaista ainakin kolme tai neljä isomman luokan peliä seuraavan tilikautensa aikana. Sen tarkempia yksityiskohtia ei pelien tiimoilta kuitenkaan herunut. Ei edes sitä, mistä peleistä on oikein kyse. Muun muassa pelisivusto GameFragger on heitellyt ilmoille mietteitä siitä, mitä kaikkea studiolta voitaisiin sitten odottaa.

Yksi luvatuista AAA-luokan peleistä saattaisi olla jo kaksi vuotta sitten paljastettu Skull & Bones -merirosvoilu, josta yhtiö on muutenkin lupaillut kertovan lisää tämän vuoden aikana. Muista aiemmin julkistetuista peleistä myös Beyond Good and Evil 2 voisi sekin ehtiä kenties juuri ajallaan kauppoihin. Pelistä on lupailtu tälle vuodelle ainakin jonkinmoista betatestiä, joskaan sen tarkempaa aikataulua kokeiluversion, saati lopullisen julkaisunkaan osalta ei ole vielä kerrottu. Assassin’s Creedin suhteen Ubisoft on puolestaan vahvistanut pitävänsä ainakin tänä vuonna taukoa.

Mitä Ubisoftin muihin sarjoihin tulee, voisivat esimerkiksi Rayman tai Watch_Dogs jatkua pian uusilla, kohtapuolin julkistettavilla peleillä. Myös jo ikää nähneet Ghost Reckon tai Splinter Cell saattanevat tehdä paluuta joko toistaiseksi vahvistamattoman jatko-osan tai jopa sarjan uudelleen käynnistävän pelin muodossa.