Uusimmat

Ubisoft paljastaa, ettei seuraava Assassin’s Creed lähde fanien pelkäämälle tielle

01.11.2021 10:10 Muropaketin toimitus

Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on paljastanut, ettei tuleva Assassin’s Creed Infinity ole ilmaispelattava.

Sijoittajilleen pitämässään puhelussa Guillemot kertoi suoraan, ettei kyseessä ole ilmaispelattava peli, uutisoi Gamespot. Hän kuitenkin vahvistaa, että kyseessä on ”todella innovatiivinen peli”, jossa on ”heti julkaisussa kaikki ne asiat, joita pelaajat rakastavat muista Assassin’s Creed -peleistä”. Guillemot lupaakin kyseessä olevan valtava peli ja sisältävän paljon elementtejä, joita on nähty pelisarjassa aiemmin.

Monet spekuloivatkin Assassin’s Creed Infinityn olevan mahdollisesti ilmaispelattava, sillä Ubisoft on paljastanut aikeensa viedä omia AAA-tuotantojaan ilmaispelien suuntaan. Lisäksi odotetun toimintapelin kerrottiin ”mullistavan pelisarjan kaavat”.

Aiempien vuotojen perusteella pelissä olisi laajempi ajan myötä muuttuva hubialue, joka toimisi alustana pelisarjan tulevaisuudelle. Hubin yksittäisistä laajennuksista vastaisi puolestaan Ubisoft Montreal ja Ubisoft Quebec.

Guillemot vahvisti samassa puhelussa, että pelin kehitys on vielä ”varhaisessa vaiheessa”, joten sitä ei välttämättä kannata odottaa vielä muutamaan vuoteen.

Muropaketin uusimmat