Uusimmat

Ubisoft paljasti viimein Far Cry 5:n tarinallisen kampanjan pituuden

20.03.2018 13:13 Muropaketin toimitus

Far Cry 5:n ohjaaja Dan Hay on tuoreessa haastattelussa paljastanut, kuinka kauan pelin tarinallisen kampanjan läpäiseminen suunnilleen vie aikaa.

Far Cry 5:n julkaisu lähenee, ja moni pelaaja varmasti miettii, kuinka paljon pelattavaa Ubisoftin tuleva open world -räiskintäpeli tarjoaa. Kun Muropaketti haastatteli pelin tuottaja Phil Fournieria maaliskuun vaihteessa, vastasi hän kuitenkin välttelevästi kysymykseen pelin pituudesta. Fournier korosti, että pelissä on erilaisia tapoja edetä ja pituus riippuu pitkälti pelaajan valinnoista.

Nyt Far Cry 5:n ohjaaja Dan Hay on lopulta antanut jonkinmoisen vastauksen kysymykseen, kertoo GameSpot.

”Sanoisin, että hyvä pelaaja läpäisee sen 25:ssä tunnissa”, Hay toteaa.

Hay kuitenkin korostaa, että pelaajat tuppaavat innostumaan päätarinan ohella tarjottavista sivutoiminnoista, mikä pidentää peliaikaa huomattavasti.

”Olemme nähneet ihmisten vain lähtevän pelimaailmaan ja viettävän neljä tai viisi tuntia kalastamassa tai metsästämssä, tai vain tekemässä kaikkea, mihin emme edes valmistautuneet”, Hay kuvailee. ”Eli kaikki riippuu siitä, kuinka peliä pelaa.”

Far Cry 5 ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle tasan viikon kuluttua, eli tiistaina 27. huhtikuuta. Alta voit lukea haastattelumme ja toimittajamme ensituntumat pelistä, sekä vilkaista ensimmäiset pelivideot Far Cry 5:n Arcade-moodista.

Haastattelussa Far Cry 5:n tuottaja Phil Fournier: ”Emme ota kantaa oikean maailman nykytilaan”

Ennakkotestissä Far Cry 5 pelivideoiden kera: Ubisoftin uutuus teki vaikutuksen, mutta epäilyksiä jäi vielä

Ensikatsaus pelivideoiden kera: Tältä näyttää Far Cry 5:n uusi Arcade-moodi

Muropaketin uusimmat