Ubisoftilta erikoinen liike – peliyhtiö ilmoitti julkaisun peruuntumisesta Twitter-vastauksessa

10.08.2018 09:04 | Muropaketin toimitus

Ubisoftin talviurheilupeli Steep ei julkistuksesta huolimatta käänny Switchille. Asia paljastettiin kaikessa hiljaisuudessa Twitterissä.

Ubisoftin kehittämä Steep ilmestyi vuonna 2016, ja sen luvattiin kääntyvän ennen pitkää myös Nintendo Switchille. Nyt yhtiö on pitkän hiljaisuuden jälkeen yllättäen ilmoittanut, ettei Switch-versiota enää ollakaan tekemässä, kertoo Game Informer.

Asia tuli kuitenkin julkisuuteen yllättävällä tavalla. Ubisoft ei ole julkistanut asiasta mitään virallista, mutta Steep-pelin virallinen Twitter-kanava paljasti asian vastauksessa Twitter-käyttäjälle, joka kysyi Switch-version tilanteesta.

”Olemme täysin omistautuneita tukemaan julkaistua peliä, ja olemme tehneet päätöksen lopettaa Nintendo Switch -version kehityksen keskittyäksemme sen sijaan uuden sisällön ja uusien haaasteiden tuomiseen Steepin pelaajille”, kerrotaan twiitissä, jonka voit nähdä alta.

Steep ei ole mikään maasta taivaisiin ylistetty peli, mutta yhteisöllistä pelaamista painottava urheilupeli sai myös kehuja osakseen. Koska lasketteluun ja lumilautailuun on harvoissa peleissä kunnon mahdollisuuksia, kutsuttiin peliä aikanaan Muropaketin arviossa ”tämän hetken parhaaksi talviurheilupeliksi.” Ubisoft on myös tukenut Steepiä tuomalla peliin uutta sisältöä.

Steepin Switch-version peruuntuminen on tietysti ikävintä Switch-pelaajille, joille ei muutenkaan ole turhan paljon suuren luokan pelejä tarjolla. Toivottavasti Ubisoftin päätös ei enteile Switch-versioiden vähenemistä ylipäätään. Tämä ei tosin vaikuta todennäköiseltä, sillä Nintendon uusi alusta on noussut nopeasti hittikonsoliksi.