UUSIMMAT

Ubisoftin toimitusjohtaja: Uusi Splinter Cell -peli tulossa ennen pitkää

28.06.2017 15:14 | Muropaketin toimitus

Ubisoft-pomo Yves Guillemot on paljastanut, että Splinter Cell -pelisarjaa tullaan jatkamaan. Hänen mukaansa sarjan seitsemättä pääpeliä saadaan kuitenkin vielä odottaa.

Suositun Tom Clancy’s Splinter Cell -sarjan edellisestä pelistä on vierähtänyt jo neljä vuotta, eikä E3-messuilla vieläkään julkistettu sarjan uutta tulemista. GameSpot kuitenkin kertoo, että pelijulkaisija Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot on äskettäin kommentoinut asiaa kahdesti, ensin Redditin AMA-sessiossa ja myöhemmin Ubisoftin blogihaastattelussa.

Redditissä Guillemot ei vielä paljastanut paljon, mutta hän totesi yhtiön keskustelevan sarjasta paljon, ja että kyseessä on yksi hänen suosikkisarjoistaan. Ubisoftin blogissa toimitusjohtaja kertoi hieman tarkemmin tilanteesta.

”Saamme runsaasti luonnoksia ja ehdotuksia brändin ympäriltä, ja tulemme valitsemaan niistä yhden”, Guillemot kertoo.

”Tulette vielä näkemään jotakin, mutta joudutte odottamaan.”

Vuonna 2002 julkaistusta Tom Clancy’s Splinter Cellistä käynnistynyt pelisarja on yksi Ubisoftin suurimpia lippulaivoja. Vaikka sarjan edellinen peli, vuoden 2013 Splinter Cell: Blacklist (kuvassa) ei ilmestyessään yltänyt myyntitavoitteeseensa, on sarjan pelejä myyty kaikkiaan reilusti yli 30 miljoonaa kappaletta.