Uusimmat

Undertalen seuraajan kehitystyö voi viedä vielä vaikka kuinka kauan – ”Saapuu ehkä PlayStation 14:lle”

02.11.2018 15:40 Muropaketin toimitus

Undertalen kehittäjä Toby Fox on kommentoinut Deltarunea, Undertalen seuraajaa josta julkaistiin vastikään ensimmäinen osa. Foxin mukaan Deltarunen valmistuminen voi viedä useita vuosia. 

Undertalen kehittäjä Toby Fox julkaisi toissapäivänä täysin yllättäen mystisen Deltarunen. Kokonaan ilmainen Deltarune paljastui Undertalea seuraavan pelin ensimmäiseksi osaksi ja demoversioksi.

Nyt Fox on kommentoinut Deltarunen kehitystyötä. Kokonaan yksin työskentelevän Foxin mukaan Deltarunen ensimmäisen osan kehitys vei useita vuosia. Varsinainen Deltarune tulee olemaan valtava projekti, eikä siitä ole toistaiseksi valmiina kuin tarina ja osa soundtrackistä. Siksipä Fox aikoo kehittää Deltarunen kehittäjätiimin kanssa.

Fox ei kuitenkaan osaa arvioida lainkaan, kuinka kauan Deltarunen valmistumiseen saattaisi mennä tai mille alustoille se julkaistaan: ”Siinä vaiheessa kun peli on valmis saatamme elää PlayStation 14:n aikakautta.” Fox ei aio ottaa vastaan ennakkotilauksia, vaan valmista peliä myydään vasta sitten kun se on kehitetty loppuun saakka.

Foxin mukaan Deltarune sijoittuu Undertale-universumiin, mutta se ei ole varsinainen jatko- tai esiosa. ”Jos Undertalessa hyvästelemäsi ystävät jäivät elämään hyvillä mielin, elävät he siellä edelleen iloisia.”

Muropaketin uusimmat