Uskomatonta mutta totta: Indiehitti Cupheadia pääsee seuraavaksi pelaamaan Tesla-autoilla

03.06.2019 07:58 | Muropaketin toimitus

Teslan perustanut Elon Musk on ilmoittautunut Cupheadin faniksi, ja seuraavaksi paljon kehuja kerännyt indiehitti käännetään toimimaan Teslojen sisäisessä viihdejärjestelmässä.

Musk paljasti aikeet Cupheadin saattamisesta Tesloille Tesla-aiheisessa Ride the Lightning -podcastissa. Muskin mukaan Cuphead on ”sadistisen vaikea ja erittäin siisti peli”, jonka musta huumori vetoaa Teslan ja Space X:n perustajaan.

Muskin mukaan Cupheadin käyttämä Unity-pelimoottori on saatu jo toimimaan Tesloissa ja myös Cuphead toimii Teslojen sisäisen viihdejärjestelmän keskiössä olevalla suurella kosketusnäytöllä hienosti ja hyvällä ruudunpäivitysnopeudella. Tesla-versio sisältää kuitenkin vain Cupheadin ensimmäisen Inkwell Isle One -alueen Teslojen muistirajoitusten vuoksi.

Kosketusnäyttökontrolleilla korkeasta vaikeustasostaan tunnettua Cupheadia ei päästä pelaamaan, vaan se vaatii Teslojen tapauksessa erillisen USB-peliohjaimen liittämistä viihdejärjestelmään.

Cupheadin Tesla-version tarkkaa ilmestymisajankohtaa ei vielä tiedetä. Tähän mennessä Teslan viihdejärjestelmä on tukenut Atari-klassikoita, kuten Asteroidsia ja Lunar Landeria.