Uusimmat

Uuden konsolisukupolven voittaja on tässä – vitsiksi luultu konsoli yhdistää pelailun herkutteluun

29.12.2020 08:00 Muropaketin toimitus

Meemitehdas ja kansainvälinen pikaruokalaketju KFC yllättää taas julkaisemalla täysin uuden konsolin, joka ajaa myös kanankoipien lämmittäjänä.

Yhtiö vihjaili uudesta konsolistaan jo kuukausia, mutta kaikki otaksuivat sen olleen vitsi. KFC teki kuitenkin virallisen julkistuksen KFConsolesta joulun alla, eikä se ole aivan mikä tahansa pelikonsoli.

Konsolissa on sen kotisivun mukaan Intel Nuc 9 Extreme Compute Element -suoritin sekä Asuksen toimittama näytönohjain, jonka mielenkiintoisin piirre on se, että näytönohjain on vaihdettavissa. KFC kehuukin konsolinsa pysyvän ”tehokkaimpana konsolina tulevien sukupolvien ajan”. Tallennustilana toimii yhden teran SSD-asema.

Pelattavien speksien osalta konsolin kerrotaan olevan VR-yhteensopiva, tukevan säteenseurantaa ja yltävän jopa 240 Hz tukeen 4K-televisioilla. Konsolin erikoisin piirre on tietenkin siihen sisäänrakennettu patentoitu Chicken Chamber, joka hyödyntää konsolin tuottamaa lämpöä pitääkseen erillisessä tilassa olevat kanankoivet kuumina pelailun aikana.

Konsolin hintaa tai tarkempaa julkaisupäivää ei kuitenkaan vielä paljastettu.

Muropaketin uusimmat