Uusimmat

Uuden Mortal Kombat -elokuvan arviot julki – ”Pelkkää jatko-osan pohjustamista”

23.04.2021 10:19 Muropaketin toimitus

Uudelle Mortal Kombat -elokuvalle tulee kriitikoilta lunta tupaan.

Uusi Mortal Kombat -elokuva saa rapakon takana ensi-iltansa tänään, ja nyt elokuvan ensimmäiset arvostelut ovat linjoilla. Valitettavasti näyttää siltä, että luvassa voi olla yhtä huono kalkkuna kuin vuoden 1995 Mortal Kombat, ellei jopa huonompi.

Metacriticissä uuden Mortal Kombatin keskiarvo on uutisen kirjoitushetkellä surullisen matala 43 ja Rotten Tomatoesissa puolestaa 54.

LUE MYÖS: Video: Uudesta Mortal Kombat -leffasta julkaistiin 7 ensimmäistä minuuttia

Kriitikoilta löytyy huonoa sanottavaa esimerkiksi puisesta dialogista ja kehnosti kuvatuista taistelukohtauksista. Useampi kriitikko myös huomauttaa, että uusi Mortal Kombat tuntuu enemmän pohjustukselta kokonaiselle elokuvasarjalle kuin itsenäiseltä elokuvalta.

”Mortal Kombat lankeaa syntiin, johon ovat syyllistyneet monet viime aikojen Hollywood-sovitukset – se on pelkkää pohjustusta. Kaikki tässä tapahtuva tuntuu vain pohjatyöltä jatko-osalle, jossa todellinen taistelu pääsee alkamaan”, kirjoittaa esimerkiksi SlashFilm.

Pelisivustot kuten IGN ja Polygon ovat arvioissaan hieman suopeampia. Niiden kriitikot arvioivat Mortal Kombatin maistuvan hyvin ainakin pelisarjan ystäville.

Mortal Kombatin rantautumisesta Suomeen ei vielä ole tietoa.

Muropaketin uusimmat