UUSIMMAT

Uuden sukupolven PlayStation VR -laite julkistettu – tämä kaikki siitä tiedetään

05.01.2022 10:35 | Muropaketin toimitus

PlayStation 5:n oma VR-laite on julkistettu. Kuvaa VR-päähineestä ei vielä nähty, mutta paljon yksityiskohtia on paljastettu.

PlayStation VR 2 -virtuaalitodellisuuslasit on virallisesti julkistettu PlayStation Blogissa. Uusi VR-laitteisto toimii tietysti PlayStation 5:llä ja rakentuu Sonyn mukaan konsolin teknologian varaan.

PS VR 2:n näyttö on 110-asteen 4K HDR OLED -näyttö, joka tarjoaa kummallekin silmälle 2000×2040 pisteen resoluution sekä 90/120 kuvataajuuden. VR-laitteen liikkeenjäljityksen ohella uusi PS VR2 sisältää katseenjäljitysominaisuuden, eli laitteisto seuraa suoraan silmien liikkeitä ja pelimaailmaa voi tarkastella kääntelemättä koko ajan päätään.

Uutta PS VR2:ssa ovat myös immersiota lisäävät värinäominaisuudet, jotka voivat luoda vaikutelman vaikkapa pelihahmon sydämenlyönneistä tai vauhdintuntua autolla ajaessa. Lisäksi PlayStation 5:n Tempest 3D AudioTech -äänet mahdollistavat kolmiulotteisen äänimaiseman.

Tarkemmat tekniset tiedot PS VR2:sta löytyvät PlayStation Blogista. Jäämme odottamaan lisätietoja ja kuvaa laitteen ulkonäöstä.