UUSIMMAT

Uusi kauhupeli Debris lähettää pelaajan karmealle syvänmerensukellukselle

05.11.2017 17:04 | Muropaketin toimitus

Uutuuspeli Debriksessä sukelletaan valtameren pohjaan kuvaamaan arktisesta jäästä löydettyä meteoriittia. Pelaaja joutuu kamppailemaan aikaa ja vihamielisiä mereneläviä vastaan valtameren pimeydessä.

Jos pelkäät kuollaksesi valtameriä ja sukeltamista, kannattaa ehkä jättää uusi kauhupeli Debris kokonaan pelaamatta. Moonray Studiosin uutuuspeli nimittäin sijoittuu kokonaisuudessaan valtameren pinnan alle, jossa kamppaillaan selviytymisestä luonnollisia uhkia ja pimeässä vaanivia olentoja vastaan.

Lokakuun lopulla Steamissa ilmestyneessä indiepelissä pelaaja astuu tutkimusryhmän suketajan räpylöihin. Tehtävänä on kuvata mainosvideo arktiseen jäähän uponneesta meteoriitista, joka voisi tarjota ihmiskunnalle tehokkaan energianlähteen. Voimakkaat virtaukset kuitenkin kuljettavat sukeltajat vedenalaisten jääluolien labyrinttiin, jossa ehtyvä happivarasto ei ole sukeltajien ainoa ongelma.

Pelistä kertovan Siliconeran mukaan Debriksen tarina risteytyy pelaajan valitsemien reittien perusteella, ja peli tarjoaa pelaajan tutkittavaksi peräti Manhattanin kokoisen pelialueen. Debris on saatavilla PC:lle ja Macille Steamista hintaan 19,99€.

Alta näet pelin intensiivisen trailerin.

Muropaketin uusimmat