UUSIMMAT

Uusi Sherlock Holmes: Chapter One -peli esiteltiin – tätä kaikkea on luvassa myöhemmin tänä vuonna

22.01.2021 12:30 | Muropaketin toimitus

Frogwares on esitellyt tarkemmin studion tulevaa Sherlock Holmes: Chapter One -peliä.

Viisiminuuttisella videolla paljastetaan, mitä mestarietsivälle on luvassa myöhemmin tänä vuonna, kun uusi mysteeri saapuu ratkaistavaksi. Tekijät lupaavat pelille kestoa noin 12-15 tuntia pääkampanjan osalta, mutta kaiken nuohoavat saavat upotettua muiden salaisuuksien löytämiseen reilu 40 tuntia.

Päätehtäviä luvattiin olevan viiden tehtävän edestä, kun taas sivutehtäviä on tarjolla yli kolmekymmentä kappaletta. Juoni vie 21-vuotiaan Holmesin selvittämään oman äitinsä murhaa, mutta lukuisat muut mysteerit risteävät päätarinan kanssa. Tuttuun tapaan pelaaja voi myös syyttää vääriä henkilöitä, mikä johtaa erilaisiin ratkaisuihin.

Tarjolla on lisäksi entistä avoimempi maailma, joka päästää pelaajan tutkimaan vapaasti pelialueena toimivaa saarta ja sen aktiviteetteja. Pelaaja voi lisäksi ostaa pukuja ja naamioitua toiseksi kerätäkseen lisää johtolankoja.

Sherlock Holmes: Chapter One julkaistaan myöhemmin tänä vuonna PC:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Series X/S:lle sekä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.