Uusi Total War Saga -sarja julkistettu, pelit keskittyvät historian käännekohtiin

06.07.2017 12:01 | Muropaketin toimitus

Creative Assembly on julkistanut Total War -pelisarjalleen uuden spin off -sarjan. Total War Saga -pelit tulevat keskittymään pienemmille alueille historian käännekohtiin.

Seuraava Total War -peli on syksyllä ilmestyvä Total War: Warhammer 2, mutta nyt pelisarjasta tunnettu Creative Assembly on julkistanut myös uuden projektin. Destructoid kertoo, että Creative Assembly aloittaa uuden Total War -pelien spin off -sarjan, joka kantaa nimeä Total War Saga.

Total War Saga -pelit eivät tule perusteiltaan eroamaan pääsarjan RTS-tyylistä, mutta ensimmäisen Saga-pelin pääkehittäjä Jack Lusted kuvailee niiden keskittyvän hieman rajatumpiin konflikteihin.

”Peleissä saattaa olla yhtä paljon eri osapuolia tai valloitettavia alueita, mutta kaikki tämä keskittyy tietylle alueelle tai tiettyy maahan jonakin historian hetkenä”, Lusted kertoo Total Warin blogissa.

Kehittäjä vertaa Total War Saga -pelejä sarjan aiempiin jatko-osiin, Total War: Shogun 2:een (2011) ja Total War: Attilaan (2015). Lustedin mukaan uudet pelit keskittyväth historian käännekohtiin, mutta tämä ei tarkoita, että pelit olisivat lyhyitä.

”Ne tulevat keskittymään kapeammalle alueelle, mutta olemaan silti eeppisiä sandbox-pelejä, joihin pelaajat ovat tottuneet”, Lusted kuvailee.

”Pelissä, jota parhaillaan kehitän, kartta on kooltaan samaa luokkaa kuin Total War: Attilassa, mutta pienemmällä maantieteellisessä mittakaavalla, ja kampanjan läpäisy kestää yhtä pitkään kuin minkä tahansa Total War -pelin”, Lusted paljastaa.

Ensimmäisen Total War Saga -pelin sisällöstä Lusted ei vielä suostu paljon kertomaan. Hän kuitenkin paljastaa, että peli on Total War: Rome 2:n (2013) henkinen seuraaja.

Total War Saga -pelien julkaisuaikataulu ei vielä ole tiedossa. Total War: Warhammer 2 ilmestyy 28. syyskuuta PC:lle.