Uusimmat

Uusi traileri paljastaa, miten Rockstar on muuttanut L.A. Noirea uuteen versioon

10.11.2017 12:04 Muropaketin toimitus

Rockstar Games on muuttanut kuulusteluvalikkoa L.A. Noiren remasteroidussa versiossa. Nintendo Switch -versiosta julkaistu traileri paljastaa uuden kuulustelunäkymän.

Rockstarin moderni peliklassikko L.A. Noire (2011) ilmestyy ensi viikolla remasteroituna versiona PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Nyt Kotaku kertoo, että kehittäjät ovat tehneet yhden huomattavan muutoksen peliinsä.

Alkuperäisen L.A. Noiren kuulusteluissa pelaajalle annettiin kolme reaktiovaihtoehtoa: truth, doubt ja lie (eli totuus, epäily ja valhe). Näistä vaihtoehtoista ”epäily” sai päähenkilö Cole Phelpsin käyttäytymään aggressiivisesti, mikä varmasti hämmensi monia pelaajia.

Kuulustelun uudet vaihtoehdot ovatkin nyt sopivammat: good cop, bad cop ja accuse (eli hyvä poliisi, paha poliisi ja syytä).

”Muutos tehtiin, jotta vaihtoehdot edustaisivat paremmin Phelpsin käytöstä”, kommentoi Rockstarin edustaja Kotakun mukaan. Edustaja myös vahvistaa, että muutos koskee pelin uutta versiota kaikilla alustoilla.

Alta näet L.A. Noiren Switch-trailerin, jolla välähtää pätkä kuulustelusta. Pelin kerrotaan tukevan myös Switchin kosketusnäyttöä.

L.A. Noiren remasteroitu versio ilmestyy tiistaina 14. marraskuuta. Kuten eilen kerroimme, tulee pelin HTC Vivelle kehitetyn VR-version julkaisu lykkääntymään joulukuulle asti.