UUSIMMAT

Uusin Humble Bundle on täynnä Saints Roweja

27.07.2017 09:47 | Muropaketin toimitus

Uusin Humble Saints Row Bundle tarjoaa yhteensä 266 dollarin edestä pelattavaa. Pelipakettiin käytetyt rahat voi halutessaan ohjata myös hyväntekeväisyyteen.

Humble Saints Row Bundle tarjoaa yhden dollarin maksavassa paketissaan Saints Row 2 -pelin lisäksi myös tulevaisuuden sodankäyntiä käsittelevän Homefrontin, tasohyppelyä ja zombeja yhdistelevän Deadlightin sekä Risen 3 -roolipelin.

Maksamalla yli keskiarvon, eli noin 4,50 euroa, lisätään pakettiin Saints Row -sarjan kolmas osa, sekä vielä Saints Row’n vielä tavallistakin sekopäisempi versio Gat Out of Hell. Vajaan viiden euron pakettiin kuuluvat myös Mega mania muistuttava Mighty No. 9 sekä Killer is Dead -niminen miekkailupeli. Toiseen hintakynnykseen lisätään myöhemmin myös lisää pelejä.

Maksamalla 12,83 euroa edellä mainittujen pelien lisäksi mukaan tuodaan myös uusin Saints Row IV: Game of the Century Edition sekä Homefront: The Revolution. Mukana on myös keskimmäisen hintakynnyksen Saints Roweja täydentäviä lisäosia.

Mikäli hyväntekeväisyys innostaa tavallista enemmän, voi Humble Bundlen kautta ennakkotilata 64,14 eurolla myös tulevan, avoimeen pelimaailmaan sijoittuvan Agents of Mayhemin.

Humble Saints Row Bundle on tarjolla perjantaihin 11. päivä elokuuta saakka. Myös aiempi Telltale Bundle on saatavilla vielä muutaman päivän ajan.