UUSIMMAT

Uusittu Star Wars: Knights of the Old Republic tehdään ilman Electronic Artsia – Kehittäjänä toiminee yllättäen Gearbox-studio

11.09.2021 18:33 | Muropaketin toimitus

Electronic Arts on antanut ymmärtää, että se ei ole mukana Star Wars: Knights of the Old Republic -remaken kehitystyössä.

Tällä viikolla koetussa PlayStation Showcase -tapahtumassa julkistettiin odotettu Star Wars: Knights of the Old Republic -remake. Kehitystyöstä ei vastaa Electronic Arts, joka on aiemmin tehnyt Star Wars -pelejä. Asiasta kertoo Eurogamer-sivusto.

Electronic Artsilta tiedusteltiin, onko sillä tekemistä uusitun Knights of the Old Republicin kanssa. Yhtiö vastasi julkaisemalla tiedotteen, jossa se kertoo luoneensa monia rakastettuja Star Wars -pelejä, kuten Fallen Order ja Squadrons. Itse varsinaiseen kysymykseen Electronic Arts ei vastannut mitään, joten on luultavaa, ettei se osallistu pelin kehitystyöhön.

LUE MYÖS: Star Wars -hitti The Mandalorianin kolmas kausi myöhästyy – Syyllisinä Obi-Wan Kenobi ja The Last of Us

Gearboxin omistuksessa oleva Aspyr on kertonut tekevänsä tiivistä yhteistyöstä Lucasfilmin kanssa. Aspyr on kääntänyt alkuperäisen Knights of the Old Republicin iPhonelle ja iPadille.

Uusittu Star Wars: Knights of the Old Republic tulee saataville PC:lle, konsoleille se julkaistaan yksinoikeudella PlayStation 5:lle. Remake-version julkaisee PlayStationille Sony Interactive Entertainment, kun PC-julkaisu tulee tapahtumaan Aspyrin toimesta.