Uusimmat

Blizzard myy vanhoja WoW-palvelimia

15.10.2011 21:15 Jouni Mäki-Panula

Blizzard Entertainment tarjoaa mahdollisuutta ostaa omakseen palan tai toisenkin World of Warcraftin konkreettista historiaa. Blizzard näet myy eBay-verkkohuutokaupassa World of Warcraftin vanhoja palvelimia. Juuri niitä, joiden päällä Azeroth on aikojen saatossa levännyt.

Vuosina 2004-2005 tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen WoW:n tekniset vaatimukset ovat kasvaneet siinä määrin, etteivät vanhat palvelimet ole enää käyttökelpoisia, ja mikäpä olisi kätevämpi tapa väistää kierrätyskulut kuin myydä rauta eteenpäin faneille.

Käteispulasta tempauksessa ei ole kyse, sillä Blizzard lahjoittaa huutokaupan tuoton lastentautien tutkimukseen erikoistuneelle St. Juden sairaalalle.

Myyntiin tulevat laitteet ovat tuotantokäyttöön tehtyjä blade- eli korttipalvelimia, eivätkä suinkaan beigejä ATX-romuja vaatehuoneen perältä. Omaa realmia pyörittänyttä palvelinta ei tarvitse etsiä summanmutikassa, sillä kaupattavissa laitteissa on laatta, josta ilmenee palvelimen nimi, ajanjakso tuotantokäytössä ja nimikirjoitukset tiimiltä.

Lisätietoja: eBay.

Lisää aiheesta

Julkistetaanko Blizzardin uusi MMO jo ensi kuussa?

Blizzardilta kuusi peliä kolmessa vuodessa

Valve ja Blizzard tahtovat murtaa konsolimuurit

Lue myös

Assassin’s Creed Revelations -ensikosketus osa 1 – historian ristiaallot kohtaavat Istanbulissa

Battlefield 3 Domen moninpeliannakossa

Osallistu kilpailuun ja voita lysti Renegade Ops -räiskintäpeli

Warhammer 40K: Space Marine Chainsword -kilpailun mestarilliset teokset

Muropaketin uusimmat