Uusimmat

Death Rally nousi heti myyntilistojen kärkeen

04.04.2011 19:00 Jukka O. Kauppinen

Viime viikon lopulla julkaistu suomalainen Death Rally -ajopeli on noussut useissa maissa Applen App Store -verkkokaupan kärkisijoille. Peli on ollut muun muassa Suomen, Ruotsin ja Egyptin verkkokaupoissa kaikkein myydyin sovellutus. Koko App Storen myynneissä peli on lähes 40 eri maan top 5:ssä.

Lisäksi se kiikkuu kahden muun maan pelien listaykkösenä. Tarkemmin genrerajattuna Death Rally on lisäksi komeasti kymmenien maiden toiminta- ja ajopelimyyntilistojen ykkösenä.

Onnea siis Mountain Sheepin kavereille hyvästä työstä. Pelin tekemiseen on käytetty noin neljä miestyövuotta, joten hyvät listasijoitukset viestivät vaihteeksi siitä, että tekijät taitavat päästä urakassaan plussan puolelle rahallisestikin.

Erinomainen ajopeli arvosteltiin Domessa viime viikolla – ja peli nappasi mobiilisovellutuksille erittäin nihkeästi myönnettävän Suosittelemme-peukun, joten jotain tehty oikeinkin.

Lähde: Death Rally

Lisää aiheesta

Death Rally (iPad, iPhone)

Harva olisi siihen uskonut, mutta niin se Death Rally vain teki toisen tulemisensa, joskin tällä kertaa iOS-pelinä. Se ei kuulostanut ennakkoon kovin hyvältä yksityiskohdalta, mutta niin sitä taas vain pääsee yllättymään: Death Rally on yhä Death Rally.

Myönnän ihan rehellisesti, että olin viimeiseen hetkeen saakka skeptinen Death Rallyn uusintaversion suhteen. Vaikka asialla olikin ennenkin iOS-laitteilla onnistunut Mountain Sheep, Death Rally on paperilla juuri sellainen peli, joka ei mielestäni sovi kovin hyvin kosketusnäytöille: nopeatempoinen ja perinteisellä ohjaimella ohjattava peli.

Lue myös

Battlefield 3:ssa yksinpelattavaa 12 tunniksi

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

iPad 2 pelimiehen perspektiivistä

Patapon 3 (PSP)