Uusimmat

Deus Ex ilman räiskintää – ennakossa Missing Link -lisäri

07.10.2011 20:00 Jukka O. Kauppinen

Deus Ex Human Revolution -toimintaseikkailua kritisoitiin kenties eniten siitä, ettei peli ollut räiskintänä niin hyvä kuin hiippailuna. The Missing Link -laajennuksessa ei ole tätä huolta, sillä siinä räiskintä on heitetty roskikseen. Enimmäkseen.

Heikki Takala liiteli DLC:n maisemissa ja kertoi että…

Eidosin väki on suunnitellut selvästi Jensenille optimaalisen reitin, sillä suurin osa ilmanvaihtokanavista sisältää erilaisia taskusihteerejä sähköposteineen, sekä Human Revolutionin maalaamaa synkkää tulevaisuutta laajentavia e-kirjoja. Kehittäjä lupailee avaavansa näiden avulla pääjuonen tarinaa, ja näin ehti myös tapahtua ennakkoversiossa. Eräs huone sisälsi kymmenkunta sylinteriä täynnä kaapattuja ihmisiä ja heidän tietojaan. Nämä kaikki oli pakko lukea, sillä viittauksien määrä niin pelisarjan hahmoihin kuin erilaisiin oikean julkkiksiin oli typerryttävä. Ne myös kertoivat nopeasti mitä tietyille hahmoille oli tapahtunut, ja selittivät joitakin hämäräksi jääneitä pikkuasioita itse pelistä.

Kirjoitetun kaanonin lisäksi Missing Link esittelee uusia päähenkilöitä. Tosin ainoa jonka ennakko esitteli oli selkeästi ranskalais-syntyinen hakkeri, jonka identiteetti jäi mysteeriksi. Ennakkoversio loppui noin kahden ja puolen tunnin pelaamisen kohdalla, eikä sisältöä oltu kuin vasta raapaistu. Niinpä viidestä seitsemään tuntiin arvioidun keston ei pitäisi olla aivan tuulesta temmattu.

Lue koko ennakko: Deus Ex Human Revolution: The Missing Link -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

Deus Ex: Human Revolution (PC)

Deus Ex: Human Revolution (PC, PS3, Xbox 360)

Deus Ex: Human Revolution -ensikosketus osa 1 – ylösnousemus

Deus Ex: Human Revolution -ensikosketus osa 2 – bioaugmentoitu vapaus

Deus Ex: Human Revolution – salat avautuvat haastattelussa (osat 1-5)